Nationell idrottsutbildning - truppgymnastik

NATIONELL IDROTTSUTBILDNING (NIU) I TRUPPGYMNASTIK PÅ TIBBLE GYMNASIUM, REKOMMENDERAT AV SVENSKA GYMNASTIKFÖRBUNDET.

Med Nationell Idrottsutbildning (NIU) i truppgymnastik på Tibble Fristående Gymnasium, som är ett gymnasium med en hög akademisk ambitionsnivå, får du maximala möjligheter att kombinera studier och gymnastikträning. Möjligheten att välja den nationella idrottsutbildningen (NIU) i truppgymnastik gäller oavsett vilken gymnastikförening du tillhör.

Truppgymnastikutbildningen fokuserar på individuell utveckling av dig som gymnast där kvalificerad träningsverksamhet på skoltid kombineras med träning och tävling i den egna föreningen. Du får en gymnasie- och gymnastikutbildning av högsta kvalitet samtidigt som du kan vara med och skapa kontinuerliga framgångar för din förening. 

När du väljer den nationella idrottsutbildningen (NIU) i truppgymnastik på Tibble Fristående Gymnasium får du möjlighet att, utöver träning i din egen klubb, träna med instruktörer från Täby Gymnastikförening tre pass i veckan på skoltid.

Truppgymnastikutbildningen är öppen för de som väljer att studera på Tibble Fristående Gymnasium och går på Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Naturvetenskapsprogrammet inriktning natur och Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning samhälle och IHL - Idrott, Hälsa och Ledarskapsprogrammet. 

NIU består av 400p, där nedanstående kurser ingår:

  • Idrottsspecialisering 1, 100p
  • Tränings- och tävlingslära 1, 100p
  • Idrottsspecialisering 2, 100p
  • Tränings- och tävlingslära 2, 100p

 

Ansökan
Du hittar en ansökningsblankett här.
Skicka in din ansökan senast 1 december 2017.

 

Vid frågor, kontakta:
Göran Cumzelius
Skolansvarig Tibble gymnasium
0709 75 2912
goran.cumzelius@tibble.nu

Marcus Lagerberg
Ansvarig tränare Täby Gymnastikförening
08-7688244
konsulent@tabygf.com